18.07.2012

Fata pentru o zi

O tema care imi pune imaginatia la lucru...si rotitzele deja au inceput sa se puna in miscare .
Ce as face daca as fi fata pentru o zi ? Pai...sa vedem :
Imi fac unghiile, ma machiez , ma vopsesc...sa fiu bruneta (acum vorbesc la modul feminin daca tot e tema ,,fata pentru o zi") , m-as duce la shopping si mi-as cumpara cele mai frumoase rochitze si accesorii.
As iesi cu fetele la un suc si sa port conversatii ca de la fata la fata :) ...si ne-am uita impreuna dupa baieti :)) - glumesc .

As scrie cateva poezii sa vad cum asez gandurile pe foaie si din perspectiva unei fete .

Si...nu stiu altceva...ziua este lunga si stiu ca as profita la maxim de acea zi .Eu cred ca ar fi fost super sa putem fi altcineva pentru 24 de ore...asta ca un mic experiment :)

Acum v-am spus ceea ce a lucrat imaginatia mea , acum vreau sa va vad si pe voi asa ca lansez o provocare pentru voi .Rog fiecare cititor al acestui blog sa faca un articol cu tema ,,Fata pentru o zi" (in cazul in care sunteti baieti) sau ,,Baiat pentru o zi"(in cazul in care sunteti fete) . Este o provocare...cine imi raspunde la ea ?

Sper sa se inteleaga ca acest articol este realizat pentru amuzament si nu trebuie luat in serios.Tratati-l ca atare.


Share:

13 comentarii:

  1. Eu, dacă aş fi băiat pentru o zi, ştiu că aş juca fotbal toată ziua. Mereu mi-am dorit să fac asta şi nimeni nu lasă fetele să joace la orele de sport. Nu e drept! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. DA da o sa fac si eu asta cu "Baiat pentru o zi" :)) ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă aș fi fată pentru o zi sau pentru toate zilele, aș fi misandră!

    RăspundețiȘtergere
  4. :D:) ahahhaa:)) baiat pt o zi:D accept:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Accept provocarea!
    Si... e amuzanta postarea ta :> ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa accept provocarea >:D< Fun :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ehh, ai putea sa incerci si epilatul, facutul parului, barfa, disperarea cand ti se rupe o unghie si nu ai o pila sau foarfeca la tine :))..partile mai naspa la viata de fata :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu toate fetele sunt așa , însă majoritatea băieților cred că toate fetele stau 3 ore la mall și admiră orice băiat de pe stradă . Și se mai dau cu o tonă de machiaj .
    Oricum , eu mi-aș fi dorit să fiu băiat . E muult mai ușor decât să fii fată .

    RăspundețiȘtergere
  9. @Raisa: multumesc !
    @Rose : Faceti revolta la ora de sport :)) si o sa va lase :)
    @S : Mersi !
    @Lavi : Ok.
    @proprianaliza :ce te determina sa spui asta ?
    @C.L.M. : Ok...abia astept !
    @Ada : Mersi ! Ma bucur ca ti-a placut.
    @Stefania : Multumesc >:d<
    @Alee : Partile astea nu le-am vazut :))
    @Oana : Eu nu am generalizat si nu am pus eticheta pe o fata ca sta 3 ore la mall si admira baieti si nici nu am zis ca se dau cu o tona de machiaj . Articolul ma pune pe mine in ipostaza de a fi fata pentru o zi si in acest articol am descris ceea ce as face eu daca as fi fata pentru o zi . Am spus ca ma machiez pentru a arata mai bine , nu am spus ca ma dau cu o tona de machiaj . Am spus ca m-as duce la mall la cumparaturi si ca as sta 3 ore acolo , iar chestia cu uitatul dupa baieti am spus-o in spirit de gluma ... de aceea am si scris langa ,,glumesc" . Daca s-a inteles altceva decat ceea ce trebuia nu e vina mea deci nu am de ce sa imi cer scuze. Sunt stapan pe propriile cuvinte , dar nu sunt stapan peste intelesurile tale .

    RăspundețiȘtergere
  10. @vioreld: Dacă aș fi fată chiar aș considera că băieții nu știu să se comporte cum trebuie cu mine. De fapt, sincer să fiu, dacă aș fi fată, nu aș umbla niciodată cu unul ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar imi place blogul tau :> Tine-o tot asa

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!