17.07.2012

Femeia perfecta & Dudus-Recenzie...

Va multumesc mult pentru temele propuse . Le respect pe toate si imi puteti propune teme in continuare. Mai multe detalii pe partea dreapta a ecranului .

Tema de astazi este : Femeia perfecta

Un subiect foarte delicat (parerea mea) deoarece in viziunea fiecarei persoane , atunci cand pronunti ,,femeia perfecta" cu totii au ganduri si principii diferite .
Eu cred ca femeia perfecta este femeia care are cate ceva din toate , aici facand referire la caracter . Eu pun accent foarte mult pe caracter la o fata . Daca lasam gandurile si imaginatia sa lucreze si ne gandim la faza cu casatoria putem spune ca doua persoane ajung in stadiul casatoriei datorita potrivirilor de caracter si cu un procentaj mai mic la aspectul fizic .
Fiindca logic abordand tema , nu te poti casatori cu cineva cu care nu te intelegi si nu esti ,,compatibil" . Multi vor contesta acest lucru si vreau sa anticipez si sa fac o precizare. O casatorie se leaga pe baza de iubire si intelegere ; iar tu nu te poti casatori cu cineva cu care te certi tot timpul , cu care nu te intelegi niciodata iar iubirea dispare atunci cand exista neintelegeri si cearta.
Aceasta este DOAR parerea mea !

Insa , in gandurile fiecarei persoane exista femeia perfecta ! Si fiecare baiat/barbat isi gaseste femeia perfecta in viata !

Pe final , vreau sa va anunt ca puteti citi recenzia cartii Cartea de gramatica interioara pe blogul lui Dudus .Dati click pe urmatorul link : Recenzie : Cartea de gramatica interioara

Cartea de gramatica interioara este despre loialitatea nemarginita în prietenie si despre tradarea prieteniei.
"Este o carte despre tine, Cititorule, oriunde ai fi."

Va recomand cu caldura aceasta carte !
Share:

12 comentarii:

  1. frumos articol.
    femeia perfecta este femeia pe care cel de langa ea o iubeste cu tot cu imperfectiuni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Femeia perfecta(sau barbatul perfect)e cea/cel pe care o/il iubesti tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Femeia perfectă e acea femeie care e femeie.

    RăspundețiȘtergere
  4. O singura femeie va fi perfecta ptr tine, ca individ, si tu vei fi barbatul perfect pentru ea. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Femeia perfecta ia forma pe care si-o doreste fiecare. Nu poti fi obiectiv cand vine vorba sa-ti dai cu parerea. Dar casatoria se poate intemeia si pe alte principii decat pe iubire. De cele mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lavi : Adevarat :)
    @Fata care te iubeste : Ai perfecta dreptate
    @B.D. - Cam asa ceva :)
    @BuburuzaBia - Fiecare este perfectul altuia .
    @QED : Casatoria sa se poate intemeia pe alte principii decat pe iubire ? Nu este adevarat.Defapt ...da...se poate intemeia pe baza banilor (cum se face in ziua de astazi) , dar iarta-ma ca spun , dar orice casatorie bazata pe altceva decat pe iubire nu , eu nu o consider casatorie .

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai foarte mare dreptate! :) femeia/barbatul perfect se gaseste cu sufletul si se pastreaza la fel.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Raisa :Mersi !
    @Roxy :Ai zis foarte bine.Multumesc >:d<

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos articol si foarte corect tot ce ai zis, dupa parerea mea.
    Dar stii cum se mai zice, opusii se atrag.
    Si... mai e si faptul ca de multe ori, iubirea nu e suficienta.
    Femeia perfecta exista pana ajungi sa o cunosti. :)) Na, glumeam. Femeia perfecta este femeia ta. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt de acord si cu casatoria intemeiata pe iubire deoarece eu sunt, alaturi si de Papa Benedict al XVI-lea, (desi nu sunt oficial catolic, insa ii impartasesc unele din posibilele lui ingrijorari profesionale curente), in general politic pro-sustinerea Institutiei casatoriei..dar zau, sunt si pro-depunerea efortului sustinut pt a mentine acea Iubire, ca totusi nu prea cred ca e ceva asa de nivel de "picat mara malaiata in gura lui natafleata", (vorbesc de cea Erotica + de Companie/Prietenie/Colaborare mai comuna in relatiile maritale, nu de cea dintre Parinte-Copil, care necesita un efort mai mic, sau cea posibila fata de D-zeu care am auzit ca necesita un efort deosebit de mare), si e totusi nevoie si de muncit, desi desigur respectand pauzele si evitand stress-ul la locul de munca, cf recomandarile ILO, (Organizatia Internationala a Oamenilor Muncii), mai ales ca din 2006 incoace s-a anuntat oficial ca speranta medie de viata a oamenilor la nivel global a juns sa fie cca 67 de ani, pe cand inainte de pe la sf WW 2 pana in 2006 fusese doar 48, si inainte de asta de-a lungul istorie omenirii cca 31 de ani...deci e de nivel de munci destul de mult...chiar si dupa ce iesi la pensie de la serviciile celelalte...desi, ma rog, la varsta senectutii mai ajuta oarecum si instalarea dementei, mai ales a celei de tip vascular, si alte chestii de rutina/tabieturi/obisnuinte, intelepciunea mai mare asociata posibil si cu ateroscleroza cerebrala, etc.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!