13.07.2012

Politica ...Politica...Politica

Peste tot pe unde ma duc...POLITICA ! M-am saturat ca la fiecare pas sa aud numai aceste lucruri . Deschid TV-ul - politica , pornesc radio-ul - politica , merg pe strada si aud lume vorbind...despre politica, pe net - politica etc.
M-am saturat pana in gat de atata politica si parca nu-mi ajungeau astea , mai primesc si cateva mail-uri in care diferite persoane imi cer parerea in acest domeniu .

Sa va spun scurt si la obiect :
Nu imi place politica , nu o agreez deloc , nu am cunostinte in acest domeniu si nici nu doresc, nu sunt de acord absolut deloc cu politica din Romania , indiferent de guvern sau presedinti si nu am nici-un partid politic preferat. La o scara de la 0 la 10 , pe mine subiectul asta ma intereseaza..... 0 !

Ma bucur ca am scos Tv-ul din viata mea...ma rog...nu in totalitate...dar cred ca televizorul meu nu functioneaza nici macar 2-3 ore pe saptamana ...si-atunci cand il pornesc , singurele canale vizitate sunt cele de muzica .

Mai nou...acum se ,,blogareste" si-n domeniul politicii . Citeam cateva bloguri (nu le spun adresele) care aveau ca teme : credinta , arta , creatia literara ; acum acele bloguri au ca tema : sistemul politic din Romania.

Poate ma repet , dar este necesar: M-am saturat de aceste lucruri !!! Voi nu ?


Share:

5 comentarii:

  1. Și eu am scris despre politică :) , dar oare aciditatea aia are legătură și cu al meu...
    Și eu m-am săturat, dar merg la vot și gata o să treacă cumva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaiii si eu m-am saturat ..chiar ma gandeam sa fac o postare. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt printre cei vizați, nu? Ei, te anunț că aveam o perioadă în care scriam doar despre asta. Acum și pe mine mă lasă indiferent. Dar am văzut acum cuva timp un filmuleț cu părintele Cleopa și mă gândeam ce ar fi dacă ar exista un guvern alcătuit din oameni ca el? Nu mă refer la oameni ai instituției bisericești, ci la oameni ai iubirii de semeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne cat adevar spui :)) ..eu nici atat nu o suport sa nu aud de ea..si la mine tot 0 politica e,chiar au spus atatea si le tot repeta si degeaba nu rezolva nimic. :-j Macar de-ar face si ei ceva bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ohh,Doamne şi eu m-am săturat.A fost o săptămână în care am avut la TV doar realitatea,RTV şi antena 3.Crede-mă că şi eu m-am săturat până peste cap de politica asta stupidă din România.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!