23.10.2012

Aparentele inseala - Partea a 2-a

Aparentele inseala - Partea 1

Atunci cand vorbim de aparente facem referire indeosebi la interiorul omului. 
Este mai usor sa te schimbi de 20 de ori de la interior decat o data la exterior . Asta poate pentru faptul ca ne putem induce singuri starea de bine sau de rau .
Fenomenul de ,,adaptare" isi face aparitia si aici mai ales ca unii isi adapteaza gandirea si comportamentul dupa oamenii din jurul lor. Consider ca este o metoda putin jalnica care nu trebuie aplicata. Noi nu trebuie sa aratam ca un grafic al unui cutremur : sus , jos , sus , jos... Noi trebuie sa ramenem echilibrati din toate punctele de vedere .


Mai pe scurt : Stiti momentul cand unii oameni vor sa arate mai mult decat ceea ce stiu ...
Concluzia : "Nu te da mare in apa mica" si "niciodata nu trebuie sa ne lungim mai mult decat ne tine plapuma."

Omul incearca sa arate in societate o schimbare completa : atat fizica cat si psihica. Putine persoane doresc sa aduca ,,modificari" doar psihice sau doar fizice. De multe ori aceste persoane sunt considerate persoane care incearca sa isi accentueze calitatile si sa isi ascunda defectele. Pentru mine este tot o persoana care incearca sa para ceea ce nu este.

Vrei sa arati ca esti un om adevarat ? Fii exact ceea ce esti! Omul este acceptat cu calitati si defecte fiindca toti le detinem!


Share:

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut foarte mult ce am citit! :) si eu cred la fel ca tine.Nu avem cum sa fim perfecti pentru ca de aceea suntem facuti cu calitati si defecte si trebuie sa fim fericiti pentru ceea ce suntem si ca suntem sanatosi.Felicitari pentru articol! >:D<

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!