05.10.2012

Cat de complicat sa fie ?

Este adevarat cand se spune : ,,Pretuim doar dupa ce pierdem" ? - DA !
Este adevarat cand se spune : ,,Nu stim sa pretuim atunci cand avem" ? - DA !

Acesta este omul , fara prea multe definitii si fara prea multe explicatii pentru ca omul nu poate fi explicat. Incercand sa vorbesc despre oameni este ca si cum as vorbi despre univers , care este nesfarsit !


,,Sa nu vorbim despre oameni , e prea complicat!"

"Adevarat !" , ar spune unii , este prea complicat dar prin complicitatea acestui subiect incerc sa gasesc simplitatea la toate aceste lucruri .

Cand avem ne batem joc , cand nu avem ...tanjim ! Cu adevarat patetic...dar unii ar spune ca e normal . Oare asa sa fie ? Pentru majoritatea asta inseamna NORMAL , pentru mine si pentru voi cei care constientizati aceste lucruri si cititi acest articol inseamna PATETIC !

*Sper sa se inteleaga in totalitate sensul bun al acestui articol !

Va doresc o zi minunata in continuare si numai bine !
Share:

14 comentarii:

  1. Stii de ce e complicat? pt ca sunt mult pre multi oameni cu caractere diferite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu toate acestea nu cred ca fata ar trebui aratata cu degetul. Avem dreptul de a alege pana la urma. Si cum zice si Sorana, sunt prea mult oameni cu caractere diferite. De aia nici lumea nu va fi niciodata perfecta- ar fi o utopie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca viata ar fi prea frumoasa daca am stii sa apereciem de la bun inceput ceea ce avem . Nu cred ca oamenii merita o viata prea frumoasa pentru ca oamenii fac lucruri rele de multe ori si cateodata .. cand iti este prea bine , uiti ce e important , si anume CREDINTA . Si tot nu cred ca oamenii o sa isi invete vreodata lectia si o sa aprecieze ceea ce au , asa este , oamenii sunt patetici iar aceasta " boala " cred ca e fara scapare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci dacă fata ia spus nu înseamnă că a fost spre binele lui. Nu cred că îl merita.
    Eh ce bine e din nou aici :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar am invatat ceva din asta sa nu mai fac asa de multe greseli si sa apreciez mai mult ce am ,stiam asta dar postul tau mi-a deschis si mai mult ochi. :) Dese ori se intampla ca atunci cand te raspinge cineva clar nu te merita si nu trebuie sa fie ala sfarsitul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Totusi daca fata nu-l iubea, nu e mai bine asa? Gen, poate n-o fi chiar persoanju negativ care merita numai rele. Oamenii sunt complicati, unici si la fel. Ce poate fi mai frumos de atat? Sau mai perfect de atat? Ai dreptate totusi ;))
    Cu toate ca eu voi considera mereu ca toti oamenii merita numai lucruri bune, pentru ca mereu e ceva bun in ei, oricat de mare, mic sau ascuns ar fi. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate! Oamenii au si o parte buna in ei dar unii chiar nu doresc sa scoata acea latura la lumina.

      Ștergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!