24.10.2012

Povestea Amandei Todd

In seara aceasta va prezint ceva ce am gasit pe internet. O poveste de viata impresionanta a unei adolescente. Va rog sa aveti rabdarea necesara si sa vedeti toata povestea . Video-ul este subtitrat asa ca ideal ar fi sa il vedeti in fullscreen sau direct pe youtube.



Sursa : Youtube
Share:

4 comentarii:

  1. Da , l-am vazut si eu acum cateva ore si l-am si distribuit. Este.. nu stiu , n-am cuvinte , chiar ma gandeam sa scriu si eu un articol despre asta , am plans o gramada .. inca odata , nu-mi dau seama cum ne mai rabda Dumnezeu pe pamant , cata rautate si cata bataie de joc a primit biata fata.. n-am cuvinte . Dumnezeu sa o ierte !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am plans ..nu comentez, nu mai am ce comenta ! oamenii sunt rai si simt o oarecare placere atunci cand stiu ca fac pe cineva sa sufere, dar raul facut se intoarce impotriva ta. Stiu sigur asta

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi-au dat lacrimile! :( Doamne in ce lume putem sa traim si internetul asta ce poate sa faca si asta e inca o dovada sa nu avem incredere in toata lumea ,defapt sa avem grija in cine sa avem incredere...stiu ca oameni sunt rai,dar nu credeam ca exista atata rautate.RIP Amanda!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-am gândit că sunt chiar așa răi, sau poate dar nu am vrut să recunosc. Sper ca Amanda să fie bine!
    Dumnezeu să o ajute să treacă peste și să îi dea oameni care să fie cu adevărat lângă ea!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!