25.04.2017

Feonuri industriale, adica pistol cu aer cald!

Un pistol cu aer cald reprezinta practic un feon. Aceste feonuri industriale se folosesc mai degraba in industrie, in domenii specializate, de catre oameni priceputi si a caror munca implica folosirea unui astfel de aparat. (sursa: dymospecialist.wordpress.com)
In kitul de cumparare a unui pistol cu aer cald regasim: patru razuitoare pentru indepartarea vopselei, patru duze care pot fi schimbate intre ele (de reducere, reflexie, pentru protejarea sticlei, cu gura larga), pistolul de aer cald, Thermal 1600 si cutia din plastic pentru transport sau depozitare.
Pistol aer cald Thermal 1600 W, 280l/min, 60/550C 
  Acesta detine un maner dintr-un material care nu ne permite alunecarea dispozitivului in cazul in care ne transpira palma de la lucru si un buton de schimbare a treptelor in privinta vitezei de lucru.
    Dimensiunile pistoulului cu aer cald sunt reduse, valoare direct proportionala cu puterea acestuia de lucru, de 1600W, fiind destul de ridicata. Acest produs este de nelipsit in munca industriala.
    Acesta indeplineste urmatoarele misiuni: indeparteaza vopseaua, formeaza profilele PVC, lipeste, dezgheata, usuca, plastifiaza.

    Un astfel de pistol poate genera temperaturi de la cateva zeci de grade Celsius pana la cateva sute. Majoritatea acestor pistoale cu aer cald functioneaza pe curent electric, cu sau fara acumulator.

    Suflantele cu aer cald, gen pistol, se folosesc pentru inlaturarea straturilor vechi de vopsea, pentru incalziri mai puternice locale in diferite aplicatii, pentru indoirea unor conducte de plastic etc. Unde este nevoie de caldura multa pe o suprafata mare si mai ales in exterior, se folosesc arzatoare cu gaz.

     Functii:
•Pistol cu aer cald puternic, de 1600 W, cu control electronic.
•Functie de scoatere a duzei pentru schimbare si indepartare usoara si rapida a duzelor.
•Dispozitiv de control constant al caldurii pentru lucru continuu fara supraincalzire.
•Se poate utiliza cu duze cu diametru mic la iesire, pentru lucrari de lipire, dezlipire si sudare.
•Reglaj continuu al temperaturii
•Flux de aer variabil in 2 trepte, pana la 280 l/min.
•Suprafata moale de prindere pentru lucru comod.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!